Bateri e Jashtme Verbatim 3500mAh

16030

Bateri e Jashtme Verbatim 3500mAh

Mund te degjoni muzike, te flisni ne telefon, te luani lojra per nje kohe me te gjate.
Kapaciteti 3500mAh, karikon nje telefon normal mbi 1 here te plote (TNje telefon normal ka bateri 2000mAh)
Karikon pothuajse cdo pajisje me karikues USB duke perfshire iPhone, Telefonat Android dhe Windows, Tableta etj.
I lehte dhe me permasa te vogla ne menyre qe ta mbani gjithmone me vete.
Kater drita LED te cilat tregojne nivelin e baterise.
Cilesi e garantuar Verbatim

Bateria: 3500mAh Lithium-Ion (10Wh)
Input (USB): 5VDC, 1A Max
Output (USB): 5VDC, 1A Max
Permasat: 114mm x 50.5mm x 18mm (L x W x H)
Pesha: 112 grams
Jetgjatesia e baterise: 500 cikle karikimi
Voltazhi: 3.7 V

Koha e karikimit te baterise ne korrent: 5 ore
Koha e karikimit nga kompjuteri: 10 ore
Fishe micro USB e perfshire

Marka Verbatim
Garancia 6 muaj
Kapaciteti (mAh) 3500 mAh
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Bateri e Jashtme Verbatim 3500mAh

Mund te degjoni muzike, te flisni ne telefon, te luani lojra per nje kohe me te gjate.
Kapaciteti 3500mAh, karikon nje telefon normal mbi 1 here te plote (TNje telefon normal ka bateri 2000mAh)
Karikon pothuajse cdo pajisje me karikues USB duke perfshire iPhone, Telefonat Android dhe Windows, Tableta etj.
I lehte dhe me permasa te vogla ne menyre qe ta mbani gjithmone me vete.
Kater drita LED te cilat tregojne nivelin e baterise.
Cilesi e garantuar Verbatim

Bateria: 3500mAh Lithium-Ion (10Wh)
Input (USB): 5VDC, 1A Max
Output (USB): 5VDC, 1A Max
Permasat: 114mm x 50.5mm x 18mm (L x W x H)
Pesha: 112 grams
Jetgjatesia e baterise: 500 cikle karikimi
Voltazhi: 3.7 V

Koha e karikimit te baterise ne korrent: 5 ore
Koha e karikimit nga kompjuteri: 10 ore
Fishe micro USB e perfshire

Fleta e të dhënave

Marka Verbatim
Garancia 6 muaj
Kapaciteti (mAh) 3500 mAh

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë