Bateri e Jashtme 15000mAh Platinet Leather

26305

Platinet

Bateri e jashtme Platinet

Me mbeshtjellese lekure ne pjesen e jashteme me ngjyre te zeze

Kapaciteti i baterise 1500mAh me te cilen mund te karikoni smartphonet tuaj, ipod, MP3/4 apo cdo pasije elektronike

Praktike e vogel dhe shume cilesi e mire. Rikarikohet me nje fishe USB

Permasat 140 x 65 x 25mm dhe peshon 350gr

Marka Platinet
Garancia 1 vit
Kapaciteti i Baterise 15000mAh
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Bateri e jashtme Platinet

Me mbeshtjellese lekure ne pjesen e jashteme me ngjyre te zeze

Kapaciteti i baterise 1500mAh me te cilen mund te karikoni smartphonet tuaj, ipod, MP3/4 apo cdo pasije elektronike

Praktike e vogel dhe shume cilesi e mire. Rikarikohet me nje fishe USB

Permasat 140 x 65 x 25mm dhe peshon 350gr

Fleta e të dhënave

Marka Platinet
Garancia 1 vit
Kapaciteti i Baterise 15000mAh

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

29 produkte te tjere ne te njejten kategori: