Bateri e Jashtme 5000 mAh Konfulon Y1302

27339

Konfulon

Bateri e jashtme e markes Konfulon modei Y1302

Me kapacitet 5000 mAh

Ka te perfshire fishen e karikimit Micro USB

Input/ Output 5V/2.1A

Permasat 94.5 x 44.5 x 25 mm

Marka Konfulon
Kapaciteti i Baterise 5000 mAh
Permasat (cm) 94.5 x 44.5 x 25 mm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Bateri e jashtme e markes Konfulon modei Y1302

Me kapacitet 5000 mAh

Ka te perfshire fishen e karikimit Micro USB

Input/ Output 5V/2.1A

Permasat 94.5 x 44.5 x 25 mm

Fleta e të dhënave

Marka Konfulon
Kapaciteti i Baterise 5000 mAh
Permasat (cm) 94.5 x 44.5 x 25 mm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: