Bateri e Jashtme 7800 mAh Konfulon Y1301

27444

Konfulon

Bateri e jashtme e markes Konfulon modeli Y1301

Me kapacitet 7800 mAh

Ka te perfshire fishen e karikimit Micro USB

Input/ Output 5V/2.1A

Permasat 9.6х6.3х2.4 cm

Marka Konfulon
Permasat (cm) 9.6х6.3х2.4 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Bateri e jashtme e markes Konfulon modeli Y1301

Me kapacitet 7800 mAh

Ka te perfshire fishen e karikimit Micro USB

Input/ Output 5V/2.1A

Permasat 9.6х6.3х2.4 cm

Fleta e të dhënave

Marka Konfulon
Permasat (cm) 9.6х6.3х2.4 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: