Bateri e Jashtme Konfulon 10000 mAh

27157

Bateri e jashteme e markes Konfulon

Me kapacitet 1000mAH

Me permasa 135,5x70x15mm

Mund te karikoni telefonin apo paisjet tuaja elektronike ne cdo kohe dhe ne cdo vend

Karikohet me ane te nje fishe USB qe gjendet ne paketim

E pershattshme per Iphone Samsung , Nokia

Marka Konfulon
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Bateri e jashteme e markes Konfulon

Me kapacitet 1000mAH

Me permasa 135,5x70x15mm

Mund te karikoni telefonin apo paisjet tuaja elektronike ne cdo kohe dhe ne cdo vend

Karikohet me ane te nje fishe USB qe gjendet ne paketim

E pershattshme per Iphone Samsung , Nokia

Fleta e të dhënave

Marka Konfulon

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë