Bateri Intenso 10000mAh Black/White

10800

Intenso

Bateri e jashtme e kompanise Gjermane Intenso

Me kapacitet 10000mAh
Tipi i baterise Li-Polymer bateri e rikarikueshme
Ne ngjyra te bardhe ose te zeze
Lidhje Output:  USB A, Kabell Micro USB i integruar
Fuqia Output: 5.0V - 2.1A (Karikim i Shpejte)
Lidhje Input: Micro USB
Fuqia Input: 5.0V - 2.1A (Karikim i Shpejte)
Drite LED per nivelin e karikimit
Karakteristikat: Mbrojtje nga voltazhi i larte, mbrojtje nga karikimi i ulet, mbrojtje nga mbi karikimi,
Aksesoret: Kabell karikimi USB
Permasat: 130 x 70 x 16 mm (H x W x T)
Pesha: 191 g

Marka Intenso
Garancia 1 vit
Kapaciteti (mAh) 10000 mAh
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Bateri e jashtme e kompanise Gjermane Intenso

Me kapacitet 10000mAh
Tipi i baterise Li-Polymer bateri e rikarikueshme
Ne ngjyra te bardhe ose te zeze
Lidhje Output:  USB A, Kabell Micro USB i integruar
Fuqia Output: 5.0V - 2.1A (Karikim i Shpejte)
Lidhje Input: Micro USB
Fuqia Input: 5.0V - 2.1A (Karikim i Shpejte)
Drite LED per nivelin e karikimit
Karakteristikat: Mbrojtje nga voltazhi i larte, mbrojtje nga karikimi i ulet, mbrojtje nga mbi karikimi,
Aksesoret: Kabell karikimi USB
Permasat: 130 x 70 x 16 mm (H x W x T)
Pesha: 191 g

Fleta e të dhënave

Marka Intenso
Garancia 1 vit
Kapaciteti (mAh) 10000 mAh

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë