Power Bank Platinet 7200mAh + MicroUSB

26068

Platinet

Power bank imarkes Platinet 

Vjen se bashku me nje kabllo micro USB qe sherben per ta karikuar

Me kapacitet 720mAh me ngjyre blu

Nje bateri portative qe sherben per ngarkimin e paisjeve tuaja elektronike kudo dhe ne cdo kohe

Permasat 140x48x24mm dhe peshon 238g

Marka Platinet
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Power bank imarkes Platinet 

Vjen se bashku me nje kabllo micro USB qe sherben per ta karikuar

Me kapacitet 720mAh me ngjyre blu

Nje bateri portative qe sherben per ngarkimin e paisjeve tuaja elektronike kudo dhe ne cdo kohe

Permasat 140x48x24mm dhe peshon 238g

Fleta e të dhënave

Marka Platinet

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë