Boks bluetooth Plantronics K100/R

- Fale dizajnit te tij dhe cilesise se zerit, ky eshte boksi me i mire bluetooth per makinen tuaj.

- Nepermjet ketij boksi ju lidheni me telefonin dhe flisni edhe gjate ngarjes se makines me nje audio shume cilesore. 

- Fiksohet lehtesisht ne makine nepermjet aksesoreve qe ka dhe mban deri ne 17 ore bisede dhe mbi 15 dite stand-by. 

- Ju mund te merni telefonatat nepermjet bokseve te makines tuaj sepse kufjet lidhen me radion, duhet thjesht te kerkoni kanalin.

- Lidhje wireless deri ne 10 metra.

- Kontroll volumi.

- Buton On / Off.

- Ngjyra e zeze.

 

 

Më shumë informacion

Boks bluetooth Plantronics K100/R

- Fale dizajnit te tij dhe cilesise se zerit, ky eshte boksi me i mire bluetooth per makinen tuaj.

- Nepermjet ketij boksi ju lidheni me telefonin dhe flisni edhe gjate ngarjes se makines me nje audio shume cilesore. 

- Fiksohet lehtesisht ne makine nepermjet aksesoreve qe ka dhe mban deri ne 17 ore bisede dhe mbi 15 dite stand-by. 

- Ju mund te merni telefonatat nepermjet bokseve te makines tuaj sepse kufjet lidhen me radion, duhet thjesht te kerkoni kanalin.

- Lidhje wireless deri ne 10 metra.

- Kontroll volumi.

- Buton On / Off.

- Ngjyra e zeze.

 

 

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

<