Trust Speaker Set Evon Wireless 2.1 with Bluetooth

22615

Boks wireless i markes Trust 2.1 me bluetooth

Me fuqi 30 W dhe menaxhim i mire i energjise i cili fiket automatikisht kur nuk perdoret.

Mund te perdoret me PC, tablete, televizor, telefon, DVD, CD, mp3 ose pajisje te tjera audio.

Me ngjyre te zeze.

Impedance: 4 Ohm

Versioni i Bluetooth-it: 2.1

Kontroll volumi dhe bassi

Permasat subwoofer (LartesixGjeresixTHellesi):  24x14x19 cm

Permasat Bokse (LartesixGjeresixTHellesi):   8.5x7.5x13.5 cm

Pesha Totale (kg):  1.5kg

Gjatesia e fishes audio: 140 cm

Gjatesia e fishes lidhese - (nga subwoofer te bokset): 200 cm

 

Marka Trust
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Boks wireless i markes Trust 2.1 me bluetooth

Me fuqi 30 W dhe menaxhim i mire i energjise i cili fiket automatikisht kur nuk perdoret.

Mund te perdoret me PC, tablete, televizor, telefon, DVD, CD, mp3 ose pajisje te tjera audio.

Me ngjyre te zeze.

Impedance: 4 Ohm

Versioni i Bluetooth-it: 2.1

Kontroll volumi dhe bassi

Permasat subwoofer (LartesixGjeresixTHellesi):  24x14x19 cm

Permasat Bokse (LartesixGjeresixTHellesi):   8.5x7.5x13.5 cm

Pesha Totale (kg):  1.5kg

Gjatesia e fishes audio: 140 cm

Gjatesia e fishes lidhese - (nga subwoofer te bokset): 200 cm

 

Fleta e të dhënave

Marka Trust

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: