Nje kufje me lidhje bluetooth shume e vecante

Ajo karikohet shume thjeshte nga energjia diellore

Vjen se bashku me paisjen e cila vendoset ne xhamin e pare te makines tuaj nga ku mund te thithen rrezet e diellit

Ju mund ta hiqni dhe ta vendosni per ta karikuar kufjen nga paisja me ane te lidhjes magnetike

Kufja dsuporton temperature deri ne 85 grade celcius, menaxhon ngarkesen e energjise ne menyre shume te sigurte

Eshte shume e vogel dhe vendoset lehtesisht ne veshin tuaj (te majte apo te djathte e vendosni ju pasi nuk ehste e specifikuar)

Lidhet lehtesisht me telefonin tuaj iPhone8, Samsung, Note8, iPaddhe telefonat Android

Funksionon si nje kufje normale bluetooth-i me te cilen ju mund te flisni gjate kohes qe udhetoni ne menyre mjaft te sigurte

Nje dizenjo mjaft ergonomike, siguron mbrojtjen e mjedisit dhe kursen energji 

Kufja mund te perdoret edhe ne ambinetet jashte makines tuaj, shtepi kompani apo ku deshironi

Distanca me te cilen kufja mund te qendroje e lidhur me paisjen tuaj eshte 30ft ose perafersisht 10 metra

Frekuenca Wireless: 2.4-2.48GHZ

Standby deri ne 90 ore, koha e karikimir 1-2 ore

Bateria eshte litium-jon polimeter 40mAh

Po ne rast se 5-7 dite bie shi?

Nuk duhet te shqetesoheni, se bashku me kufjen ju do te merni si aksesor shtese nje fishe USB mini qe sherben per karikimin e kufjes tuaj.

Kapaciteti i Baterise 40mAh
Lidhja e Kufjes Wireless/Bluetooth
Permasat (cm) 75*40*25mm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Nje kufje me lidhje bluetooth shume e vecante

Ajo karikohet shume thjeshte nga energjia diellore

Vjen se bashku me paisjen e cila vendoset ne xhamin e pare te makines tuaj nga ku mund te thithen rrezet e diellit

Ju mund ta hiqni dhe ta vendosni per ta karikuar kufjen nga paisja me ane te lidhjes magnetike

Kufja dsuporton temperature deri ne 85 grade celcius, menaxhon ngarkesen e energjise ne menyre shume te sigurte

Eshte shume e vogel dhe vendoset lehtesisht ne veshin tuaj (te majte apo te djathte e vendosni ju pasi nuk ehste e specifikuar)

Lidhet lehtesisht me telefonin tuaj iPhone8, Samsung, Note8, iPaddhe telefonat Android

Funksionon si nje kufje normale bluetooth-i me te cilen ju mund te flisni gjate kohes qe udhetoni ne menyre mjaft te sigurte

Nje dizenjo mjaft ergonomike, siguron mbrojtjen e mjedisit dhe kursen energji 

Kufja mund te perdoret edhe ne ambinetet jashte makines tuaj, shtepi kompani apo ku deshironi

Distanca me te cilen kufja mund te qendroje e lidhur me paisjen tuaj eshte 30ft ose perafersisht 10 metra

Frekuenca Wireless: 2.4-2.48GHZ

Standby deri ne 90 ore, koha e karikimir 1-2 ore

Bateria eshte litium-jon polimeter 40mAh

Po ne rast se 5-7 dite bie shi?

Nuk duhet te shqetesoheni, se bashku me kufjen ju do te merni si aksesor shtese nje fishe USB mini qe sherben per karikimin e kufjes tuaj.

Fleta e të dhënave

Kapaciteti i Baterise 40mAh
Lidhja e Kufjes Wireless/Bluetooth
Permasat (cm) 75*40*25mm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

21 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë