Kufje Bluetooth Plantronics M70/R

15271

Plantronics

Kufje e vogel dhe e lehte, nuk ju bezdis fare gjate perdorimit.
Menu zanore ne Anglisht, Spanjisht dhe ferngjisht, ju njofton sa bateri ka ngelur dhe sa kohe bisede.
Kontrolloni muzike nepermjet butonave pa patur nevoje te perdorni telefonin tuaj
Minimizon zhurmat, eren dhe zerat ne sfond
Kursen baetri. Kur eshte jasht zones se lidhjes me telefonin, kufja "qendron ne gjum" dhe kursen bateri

Marka Plantronics
Garancia 1 vit
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kufje e vogel dhe e lehte, nuk ju bezdis fare gjate perdorimit.
Menu zanore ne Anglisht, Spanjisht dhe ferngjisht, ju njofton sa bateri ka ngelur dhe sa kohe bisede.
Kontrolloni muzike nepermjet butonave pa patur nevoje te perdorni telefonin tuaj
Minimizon zhurmat, eren dhe zerat ne sfond
Kursen baetri. Kur eshte jasht zones se lidhjes me telefonin, kufja "qendron ne gjum" dhe kursen bateri

Fleta e të dhënave

Marka Plantronics
Garancia 1 vit
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

16 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë