Kufje bluetooth e markes Plantronics modeli M/90

Lidheni me telefonin tuaj smart apo cdo paisje tjeter qe zoteron bluetooth dhe flisni kudo 

E pershtatshme per makine apo biçiklete. E vogel me ngjyre te zeze, vendoset ne vesh dhe nuk ju shqeteson per shkak te permasave te vogla

Redukton zhurmen ne ambientet e jashtme (edhe ne rastet kur fryn ere), duke ju ofruar nje cilesi shume te paster zeri HD

Mban deri ne 11 ore kohe bisede me nje cikel karikimi. Karikohet me nje fishe USB qe gjendet ne paketim

Ka opsionin deepSleep qe e fik kufjen tuaj per te mos konsumuar baterin ne kohen qe nuk eshte e lidhur me asnje paisje. 

Menu zanore ne disa gjuhe si anglisht, spanjisht dhe frengjisht.

Marka Plantronics
Garancia 1 vit
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kufje bluetooth e markes Plantronics modeli M/90

Lidheni me telefonin tuaj smart apo cdo paisje tjeter qe zoteron bluetooth dhe flisni kudo 

E pershtatshme per makine apo biçiklete. E vogel me ngjyre te zeze, vendoset ne vesh dhe nuk ju shqeteson per shkak te permasave te vogla

Redukton zhurmen ne ambientet e jashtme (edhe ne rastet kur fryn ere), duke ju ofruar nje cilesi shume te paster zeri HD

Mban deri ne 11 ore kohe bisede me nje cikel karikimi. Karikohet me nje fishe USB qe gjendet ne paketim

Ka opsionin deepSleep qe e fik kufjen tuaj per te mos konsumuar baterin ne kohen qe nuk eshte e lidhur me asnje paisje. 

Menu zanore ne disa gjuhe si anglisht, spanjisht dhe frengjisht.

Fleta e të dhënave

Marka Plantronics
Garancia 1 vit
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

17 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë