Kufje Bluetooth Remax RB-T13

22789

Kufje Bluetooth Remax RB-T13

E gjere 6 mm

Kapaciteti i baterise: 50 mAh

Kohezgjatja e baterise standby: 80 ore

Kohezgjatja e baterise ne perdorim: Rreth 4 ore

Kohezgjatja e karikimit: 1 ore

Bluetooth: v4.1

Pesha: 5.8g

Mund te perdoret dhe per te degjuar muzike nga telefoni juaj

REMAX USA #1 Best Apple iPhone iPad Samsung Galaxy Note Cell Phone Mobile High Quality Great Price Accessories Wholesale Bluetooth Headphone RB-T13 irema

REMAX USA #1 Best Apple iPhone iPad Samsung Galaxy Note Cell Phone Mobile High Quality Great Price Accessories Wholesale Bluetooth Headphone RB-T13 irema

Më shumë informacion

Kufje Bluetooth Remax RB-T13

E gjere 6 mm

Kapaciteti i baterise: 50 mAh

Kohezgjatja e baterise standby: 80 ore

Kohezgjatja e baterise ne perdorim: Rreth 4 ore

Kohezgjatja e karikimit: 1 ore

Bluetooth: v4.1

Pesha: 5.8g

Mund te perdoret dhe per te degjuar muzike nga telefoni juaj

REMAX USA #1 Best Apple iPhone iPad Samsung Galaxy Note Cell Phone Mobile High Quality Great Price Accessories Wholesale Bluetooth Headphone RB-T13 irema

REMAX USA #1 Best Apple iPhone iPad Samsung Galaxy Note Cell Phone Mobile High Quality Great Price Accessories Wholesale Bluetooth Headphone RB-T13 irema

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

22 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë