Kufje Bluetooth Remax RB-T9

26155

Remax

Kufje me bluetooth e markes Remax model T9

Vendoset ne vesh dhe funksionon me bluetooth versioni 4.1

Me bateri te rikarikueshme 100mAh. Mban 6 ore kohe bisede, 5 ore kohe muzike dhe 180 ore standby me nje te karikuar

Bluetooth kap deri ne 10 metra largesi. Lidhet me te gjitha paisjet me bluetooth

Mbani larg duart nga telefoni juaj dhe flisni te qete e pafundesisht me kufjen brenda veshit kudo ndodheni

Permasat: 2,18x1,43x5.8 cm

Marka Remax
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kufje me bluetooth e markes Remax model T9

Vendoset ne vesh dhe funksionon me bluetooth versioni 4.1

Me bateri te rikarikueshme 100mAh. Mban 6 ore kohe bisede, 5 ore kohe muzike dhe 180 ore standby me nje te karikuar

Bluetooth kap deri ne 10 metra largesi. Lidhet me te gjitha paisjet me bluetooth

Mbani larg duart nga telefoni juaj dhe flisni te qete e pafundesisht me kufjen brenda veshit kudo ndodheni

Permasat: 2,18x1,43x5.8 cm

Fleta e të dhënave

Marka Remax
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

22 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë