Set Akesore Per Telefon 3 ne 1 Fineblue F-SX2

24780

Fineblue

Set me aksesore per telefonin tuaj 3 ne 1 Fineblue F-SX2

Nje kufje bluetooth, nje karikues makine dhe nje fishe karikimi normale  

Ju mund te karikoni telefonin tuaj gjate kohes qe udhetoni, mund te flisni ne telefon me ane te kufjes bluetooth

Karikuesi i makines 1000mAh 

Marka Fineblue
Lidhja e Kufjes Wireless/Bluetooth
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set me aksesore per telefonin tuaj 3 ne 1 Fineblue F-SX2

Nje kufje bluetooth, nje karikues makine dhe nje fishe karikimi normale  

Ju mund te karikoni telefonin tuaj gjate kohes qe udhetoni, mund te flisni ne telefon me ane te kufjes bluetooth

Karikuesi i makines 1000mAh 

Fleta e të dhënave

Marka Fineblue
Lidhja e Kufjes Wireless/Bluetooth

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

21 produkte te tjere ne te njejten kategori: