Boks Bluetooth B303 Black/Silver

18400

6 290 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Boks Bluetooth B303 Black/Silver

Me boksin bluetooth kapsul degjoni muzike kudo qe te ndodheni.

Boks ne forme kapsule ngjyre e zeze me silver dhe lidhet me cdo paisje bluetooth.

Boksi shoqerohet me nje fishe per karikimin. Ne pjesen ballore ka nje ekran te vogel.

Me mikrofon te brendshem.

Eshte me radio FM.

Ka butona te ndryshem per ndezjen dhe fikjen, per volumin, per radion, ka nje vend per USB, per kufje, per memory card.

Portariv dhe mbahet lehtesisht ma ane te dorezes qe ka.

Fuqia ne Watt 5 V
Tipi i Baterise Bateri e Rikarikueshme

Më shumë informacion

Boks Bluetooth B303 Black/Silver

Me boksin bluetooth kapsul degjoni muzike kudo qe te ndodheni.

Boks ne forme kapsule ngjyre e zeze me silver dhe lidhet me cdo paisje bluetooth.

Boksi shoqerohet me nje fishe per karikimin. Ne pjesen ballore ka nje ekran te vogel.

Me mikrofon te brendshem.

Eshte me radio FM.

Ka butona te ndryshem per ndezjen dhe fikjen, per volumin, per radion, ka nje vend per USB, per kufje, per memory card.

Portariv dhe mbahet lehtesisht ma ane te dorezes qe ka.

Fleta e të dhënave

Fuqia ne Watt 5 V
Tipi i Baterise Bateri e Rikarikueshme

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: