Boks Bluetooth B307 Black/Orange

18398

Boks Bluetooth B307 Black/Orange

Me boksin bluetooth kapsul degjoni muzike kudo qe te ndodheni.

Boks ne forme kapsule ngjyre e zeze me portokalli dhe lidhet me cdo paisje bluetooth.

Boksi shoqerohet me nje fishe per karikimin.

Me mikrofon te brendshem.

Eshte me radio FM.

Ka butona te ndryshem per ndezjen dhe fikjen, per volumin, per radion, ka nje vend per USB, per kufje, per memory card.

Portariv dhe mbahet lehtesisht ma ane te dorezes qe ka.

Fuqia ne Watt 5V
Tipi i Baterise Bateri e Rikarikueshme
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Boks Bluetooth B307 Black/Orange

Me boksin bluetooth kapsul degjoni muzike kudo qe te ndodheni.

Boks ne forme kapsule ngjyre e zeze me portokalli dhe lidhet me cdo paisje bluetooth.

Boksi shoqerohet me nje fishe per karikimin.

Me mikrofon te brendshem.

Eshte me radio FM.

Ka butona te ndryshem per ndezjen dhe fikjen, per volumin, per radion, ka nje vend per USB, per kufje, per memory card.

Portariv dhe mbahet lehtesisht ma ane te dorezes qe ka.

Fleta e të dhënave

Fuqia ne Watt 5V
Tipi i Baterise Bateri e Rikarikueshme

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: