Boks me bluetooth porta USB per karikim 

Bateria e rikarikueshme dhe e integruar

Rezistente ndaj ujit. Nje imitim shume i mire i markes origjinale JBL

Bateria 4000mAh mban deri ne 4 ore dhe karikohet me USB

Gjithashtu mund te karikoni telefonin tuaj duke e perdorur boksin si Bateri te Jashtme

Lidheni me telefonin ose tabletin tuaj dhe degjoni muzike me volum kudo qe deshironi

Kapaciteti (mAh) 4000 mAh
Permasat (cm) Gjatesi 21 cm x diameter 9 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Boks me bluetooth porta USB per karikim 

Bateria e rikarikueshme dhe e integruar

Rezistente ndaj ujit. Nje imitim shume i mire i markes origjinale JBL

Bateria 4000mAh mban deri ne 4 ore dhe karikohet me USB

Gjithashtu mund te karikoni telefonin tuaj duke e perdorur boksin si Bateri te Jashtme

Lidheni me telefonin ose tabletin tuaj dhe degjoni muzike me volum kudo qe deshironi

Fleta e të dhënave

Kapaciteti (mAh) 4000 mAh
Permasat (cm) Gjatesi 21 cm x diameter 9 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike, per 5-7 dite.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: