Merreni me vete kudo dhe fillon festen. Ky boks bluetooth eshte i mjaftueshem per te mbajtur ambientin me muzike dhe ne qef.

Fuqia Totale 6W (3W x 2)
Vend per USB, Karte Memorje dhe fishe Aux
Gjithashtu mund te degjohet edhe Radio
Bateri e rikarikueshme. Mund te degjoni muzike deri ne 4-5 ore rrjesht
Lidhet me cdo pajisje bluetooth deri ne 10 metra largesi
Version Bluetooth 4.0
Permasat 22.5 x 8 x 8 cm
Impedance: ≥600Ω
SNR: ≥65dB
Distortion rate: <1%

Më shumë informacion

Merreni me vete kudo dhe fillon festen. Ky boks bluetooth eshte i mjaftueshem per te mbajtur ambientin me muzike dhe ne qef.

Fuqia Totale 6W (3W x 2)
Vend per USB, Karte Memorje dhe fishe Aux
Gjithashtu mund te degjohet edhe Radio
Bateri e rikarikueshme. Mund te degjoni muzike deri ne 4-5 ore rrjesht
Lidhet me cdo pajisje bluetooth deri ne 10 metra largesi
Version Bluetooth 4.0
Permasat 22.5 x 8 x 8 cm
Impedance: ≥600Ω
SNR: ≥65dB
Distortion rate: <1%

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: