Boks Bluetooth OMEGA V3.0 OG47 Orange

8020

Boks Bluetooth OMEGA V3.0 OG47 Orange

Boks bluetooth portativ me permasa te vogla.

Mund ta lidhni me mp3/mp4, tablet smarthone etj.

Radio FM.

Operativ pa fisha deri ne 5 ore.

Bateria karikohet per 2 ore.

Porte per karte microSD.

I pershtatshem edhe per biseda telefonike fale mikrofonit te integruar.

Bluetooth: 3.0

Permasat: 60 x 60 x 50 mm

Ne paketim do gjeni fishen USB / microUSB dhe jack 3.5mm.

Ngjyra portokalli.

Më shumë informacion

Boks Bluetooth OMEGA V3.0 OG47 Orange

Boks bluetooth portativ me permasa te vogla.

Mund ta lidhni me mp3/mp4, tablet smarthone etj.

Radio FM.

Operativ pa fisha deri ne 5 ore.

Bateria karikohet per 2 ore.

Porte per karte microSD.

I pershtatshem edhe per biseda telefonike fale mikrofonit te integruar.

Bluetooth: 3.0

Permasat: 60 x 60 x 50 mm

Ne paketim do gjeni fishen USB / microUSB dhe jack 3.5mm.

Ngjyra portokalli.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: