Boks Bluetooth Scooter ALS-6D833 Black

7991

Boks Bluetooth Scooter ALS-6D833 Black

Te degjosh muzike nuk ka qene kurre kaq argetuese.

Boks V 2.0 ne forme skateboard i cili lidhet me cdo pajisje bluetooth.

Dy bokse te vendosura tek pjesa e rrotes se skateboard-it.

Dizajn Grafiti i nderthurur me butonat tek pjesa e siperme.

Fuqia 3W x 2.

Funksion FM Radio automatike.

Punon pa fisha deri ne 4-5 ore.

Lidhje me fishe mini USB per ta karikuar.

Porte USB dhe jack 3.5 mm.

Bateri Lithium 1300mAh karikim i shpejte brenda 2 oreve.

Lidhje bluetooth deri ne 10 metra largesi.

Lexon karta TF.

Mikrofon i integruar per tju pergjigjur telefonatave pa perdorur fisha.

Buton: ON/OFF, kontroll volumi, play, pause, answer phone call.

Frekuenca 60HZ-20KHZ.

Permasa te vogla: 25 x 5.3 x 7.3 cm.

Ngjyra e zeze.

Më shumë informacion

Boks Bluetooth Scooter ALS-6D833 Black

Te degjosh muzike nuk ka qene kurre kaq argetuese.

Boks V 2.0 ne forme skateboard i cili lidhet me cdo pajisje bluetooth.

Dy bokse te vendosura tek pjesa e rrotes se skateboard-it.

Dizajn Grafiti i nderthurur me butonat tek pjesa e siperme.

Fuqia 3W x 2.

Funksion FM Radio automatike.

Punon pa fisha deri ne 4-5 ore.

Lidhje me fishe mini USB per ta karikuar.

Porte USB dhe jack 3.5 mm.

Bateri Lithium 1300mAh karikim i shpejte brenda 2 oreve.

Lidhje bluetooth deri ne 10 metra largesi.

Lexon karta TF.

Mikrofon i integruar per tju pergjigjur telefonatave pa perdorur fisha.

Buton: ON/OFF, kontroll volumi, play, pause, answer phone call.

Frekuenca 60HZ-20KHZ.

Permasa te vogla: 25 x 5.3 x 7.3 cm.

Ngjyra e zeze.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: