Cante per Tablet 7,85" Wall Street Collection black

11920

Cante Tableti me stil dhe elegance per tablet nga 7" deri 8"

Mund te perdoret dhe si dosje dokumentash

Permasat e brendshme: 15mm (W) x 22.3mm (H)
Permasat e jashtme: 180mm x 30mm x 247mm (W x D x H)
Materiali: Lekure Ekologjike
Pesha: 0.38kg

Më shumë informacion

Cante Tableti me stil dhe elegance per tablet nga 7" deri 8"

Mund te perdoret dhe si dosje dokumentash

Permasat e brendshme: 15mm (W) x 22.3mm (H)
Permasat e jashtme: 180mm x 30mm x 247mm (W x D x H)
Materiali: Lekure Ekologjike
Pesha: 0.38kg

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: