Fishe Karikimi per iPhone/iPad 1m Omega Fabric 2-ngjyresh

Shëno vlerësimin tënd

Fishe Karikimi per iPhone/iPad 1m Omega Fabric 2-ngjyresh

Fishe Karikimi per iPhone/iPad 1m Omega Fabric 2-ngjyresh

690 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Fishe Karikimi per iPhone/iPad 1m Omega Fabric 2-ngjyresh

Kabllo USB 2.0-microUSB.

Pershtatet per iPhone 5/6 dhe iPad 4.

Transferon file dhe karikon.

Gjatesia 1 meter.

Material cope me dizajn si lidhese kepucesh.