Gembird Bateri e Jashtme 8400mAh

21116

Nje bateri e jashtme qe mban telefonin tuaj te karikuar kudo

Me kapacitet 8400mAh  qe karikohet me fishe USB

Me drita dhe indikator LED, dy dalje USB dhe vendin per karikimin e paisjes

Mund te karikoni tablet smartphone apo cdo paisje qe deshironi te kete bateri kudo qe ju jeni dhe ju mungon energjia

Mjaft praktike dhe e lehte per tu perdorur

Marka Gembird
Garancia 1 vit
Kapaciteti i Baterise 8400mAh
Permasa 150 x 78 x 21 mm (L x W x H)
Porta USB 2 Porta usb
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Nje bateri e jashtme qe mban telefonin tuaj te karikuar kudo

Me kapacitet 8400mAh  qe karikohet me fishe USB

Me drita dhe indikator LED, dy dalje USB dhe vendin per karikimin e paisjes

Mund te karikoni tablet smartphone apo cdo paisje qe deshironi te kete bateri kudo qe ju jeni dhe ju mungon energjia

Mjaft praktike dhe e lehte per tu perdorur

Fleta e të dhënave

Marka Gembird
Garancia 1 vit
Kapaciteti i Baterise 8400mAh
Permasa 150 x 78 x 21 mm (L x W x H)
Porta USB 2 Porta usb

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë