HTC M10, Xham Mbrojtes i Temperuar

Shëno vlerësimin tënd

HTC M10, Xham Mbrojtes i Temperuar

HTC M10, Xham Mbrojtes i Temperuar

  • Garanci ne cilesi

Add to wishlist

HTC M10, Xham Mbrojtes i Temperuar Shiko te zmadhuar

KZ0282

490 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

HTC M10, Xham Mbrojtes i Temperuar

Xham qe mbron telefonin tuaj nga goditjet apo gervishtjet

Vendoset lehte dhe shume thjeshte sipas udhezimeve ne kutine shoqeruese

  • Specifikimet
  • Marka: HTC M10
  • Garanci ne cilesi: Garanci ne cilesi