HTC M9, Xham Mbrojtes i Temperuar

Shëno vlerësimin tënd

HTC M9, Xham Mbrojtes i Temperuar

HTC M9, Xham Mbrojtes i Temperuar

  • Garanci ne cilesi

Add to wishlist

HTCM9, Xham Mbrojtes i Temperuar Shiko te zmadhuar

CM0306

390 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

HTC M9, xham mbrojtes i temperuar

Xham mbrojtes per HTC M, i temperuar.

Ruan ekranin e telefonit nga thyerjet dhe gervshtjet.

Vendoset lehtesisht sipas udhezimeve ne paketim.

  • Specifikimet
  • Garanci ne cilesi: Garanci ne cilesi
  • Modeli i Telefonit: HTC M9