Huawei P8, Xham Mbrojtes i Temperuar

Shëno vlerësimin tënd

Huawei P8, Xham Mbrojtes i Temperuar

Huawei P8, Xham Mbrojtes i Temperuar

  • Garanci ne cilesi

Add to wishlist

Huawei P8, Xham Mbrojtes i Temperuar Shiko te zmadhuar

KZ0283

490 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Huawei P8, Xham Mbrojtes i Temperuar

Mbroni ekranin e telefonit tuaj qe ai te duket si i ri.

Vendeoset lehtesisht sipas udhezimeve.

  • Specifikimet
  • Garanci ne cilesi: Garanci ne cilesi
  • Modeli i Telefonit: Huawei P8