iPhone 6/6s, Kase e Gomuar dhe Lekure

18277

2 243 Lekë

-25%

2 990 Lekë

Add to wishlist

iPhone 6/6s, Kase e Gomuar dhe Lekure

Kase per iphone 6/6s material lekure sintetike dhe e gomuar

Kasa eshte mjaft e vecante per shkak te xhepave ndares qe ka per mbajtjen e kartave apo dokumenteve tuaja

Mbron telefonin tuaj iphone nga goditjet dhe gervishtjet per shkak te struktures dhe formes qe ka

Ngjyra e kases eshte kafe e erret

Materiali Lekure
Modeli i Telefonit Apple iPhone
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

iPhone 6/6s, Kase e Gomuar dhe Lekure

Kase per iphone 6/6s material lekure sintetike dhe e gomuar

Kasa eshte mjaft e vecante per shkak te xhepave ndares qe ka per mbajtjen e kartave apo dokumenteve tuaja

Mbron telefonin tuaj iphone nga goditjet dhe gervishtjet per shkak te struktures dhe formes qe ka

Ngjyra e kases eshte kafe e erret

Fleta e të dhënave

Materiali Lekure
Modeli i Telefonit Apple iPhone

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: