IPhone 6+/6S+ WK Kase e Gomuar Hello Kitty

Shëno vlerësimin tënd

IPhone 6+/6S+ WK Kase e Gomuar Hello Kitty

IPhone 6+/6S+ WK Kase e Gomuar Hello Kitty

KZ0296

890 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

IPhone 6+/6S+ WK Kase e Gomuar Hello Kitty

Material gome qe e mbron telefonin tuaj nga goditjet dhe gervishtjet

Per te gjithe ata qe duan te ndjehen serish femije dizajn me Hello Kittyn