iPhone 6+/6S+ Kase e Gomuar Anti Gravitet

    KZ0241BK

    1 190 Lekë

    Opsionet ne dispozicion

    Tirane
    Pa pageseVjen brenda 24 oreve
    Qytete te tjera
    250 lekeVjen brenda 48 oreve
    Kosove
    7,1 euroVjen brenda 72 oreve
    Transport i shpejte
    kudo ne Shqiperi dhe Kosove
    Paguaj Kesh
    kur merr mallin
    Ktheje brenda 48 oreve
    nese nuk te pelqen

    Pershkrimi

    Kase me material gome rezistente,dhe me pjesen e pasme me material qe ngjitet ne siperfaqe te lemuara, si: xham, pasqyre, & metal.

    Mund te perdorni keto siperfaqe per te vendosur celularin,per te bere foto, per te pare video,per te pare film ose ndeshje. Mos humbni asnje moment,nga telefoni juaj.

    Mund te lahet shume lehte me uje,per hequr papastertite nga pjesa ngjitese e coverit.

    010743 (7)

    • Specifikimet
    • Modeli i Telefonit: Apple iPhone