iPhone 7, 360 Grade Protect Case Plastike

21106

Nje kase plastike 360 grade mbrojtje per Iphone 7

Nje dizenjo slim dhe mjaft stil per telefonin tuaj iphone

Ngjyre e kuqe me te zeze qe e bërë nga polikarbonat e klasës së lartë

Mbron telefonin nga gervihtjet, reniet dhe perplasjet 

Mban ekranin tuaj dhe është prerë në mënyrë të përkryer për të përshtatur iPhone 7

Mbulesa e përparme përfshin një ekran të Glass Front dhe Back piece, për të siguruar mbrojtje maksimale në çdo kënd.

Dizajn i qëndrueshëm dhe i butë per doren tuaj

Materiali Plastike
Modeli i Telefonit Apple iPhone
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Nje kase plastike 360 grade mbrojtje per Iphone 7

Nje dizenjo slim dhe mjaft stil per telefonin tuaj iphone

Ngjyre e kuqe me te zeze qe e bërë nga polikarbonat e klasës së lartë

Mbron telefonin nga gervihtjet, reniet dhe perplasjet 

Mban ekranin tuaj dhe është prerë në mënyrë të përkryer për të përshtatur iPhone 7

Mbulesa e përparme përfshin një ekran të Glass Front dhe Back piece, për të siguruar mbrojtje maksimale në çdo kënd.

Dizajn i qëndrueshëm dhe i butë per doren tuaj

Fleta e të dhënave

Materiali Plastike
Modeli i Telefonit Apple iPhone

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike, per 5-7 dite.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: