iPhone 7 Kase e Gomuar Anti Gravitet

16756

Kase me material gome rezistente,dhe me pjesen e pasme me material qe ngjitet ne siperfaqe te lemuara, si: xham, pasqyre, & metal.

Mund te perdorni keto siperfaqe per te vendosur celularin,per te bere foto, per te pare video,per te pare film ose ndeshje. Mos humbni asnje moment,nga telefoni juaj.

Mund te lahet shume lehte me uje,per hequr papastertite nga pjesa ngjitese e coverit.

010743 (7)

Modeli i Telefonit Apple iPhone
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kase me material gome rezistente,dhe me pjesen e pasme me material qe ngjitet ne siperfaqe te lemuara, si: xham, pasqyre, & metal.

Mund te perdorni keto siperfaqe per te vendosur celularin,per te bere foto, per te pare video,per te pare film ose ndeshje. Mos humbni asnje moment,nga telefoni juaj.

Mund te lahet shume lehte me uje,per hequr papastertite nga pjesa ngjitese e coverit.

010743 (7)

Fleta e të dhënave

Modeli i Telefonit Apple iPhone

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: