iPhone 7+, Supcase Unicorn Bettle Pro Kase Mbrojtese Kunder Goditjeve

18278

2 993 Lekë

-25%

3 990 Lekë

Add to wishlist

iPhone 7+, Supcase Unicorn Bettle Pro Kase

Kase per iphone 7+ qe mbron nga goditjet

E vesh telefonin tuaj ne cdo cep per te mos lejuar gervishtjet e tij nga reniet aksidentale

Me mbrojtje nga pas dhe pjesen e perparme dhe anesore te telefonit pa penguar kamerat, per nje siguri me te madhe pa cenuar ndjeshmerine

Material i forte dhe rezistent plastik

Materiali Plastike
Modeli i Telefonit Apple iPhone
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

iPhone 7+, Supcase Unicorn Bettle Pro Kase

Kase per iphone 7+ qe mbron nga goditjet

E vesh telefonin tuaj ne cdo cep per te mos lejuar gervishtjet e tij nga reniet aksidentale

Me mbrojtje nga pas dhe pjesen e perparme dhe anesore te telefonit pa penguar kamerat, per nje siguri me te madhe pa cenuar ndjeshmerine

Material i forte dhe rezistent plastik

Fleta e të dhënave

Materiali Plastike
Modeli i Telefonit Apple iPhone

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: