Iphone 7+ Xham Mbrojtes i Temperuar

Shëno vlerësimin tënd

Iphone 7+ Xham Mbrojtes i Temperuar

Iphone 7+ Xham Mbrojtes i Temperuar

  • Garanci ne cilesi

Add to wishlist

Xham Mbrojtes i Temperuar Iphone 7+ Shiko te zmadhuar

CM0319

390 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

iPhone 7+ Xham Mbrojtes i Temperuar

Mbron telefonin tuaj nga goditjet dhe gervishtjet.

Vendoset lehte sipas udhezimeve qe shoqerojne produktin

  • Specifikimet
  • Garanci ne cilesi: Garanci ne cilesi
  • Modeli i Telefonit: Iphone 7 +