Joyroom, Kufje Bluetooth Y102

19323

Joyroom, Kufje Bluetooth Y102

Kufje profesionale e markes Youroom modeli Y102

Per te gjithe ato qe pjesen me te madhe te punes e kane me telefonin

Nje dizenjo fantastike nga materiali dhe ngjyrat

Suporton dy pajisje njekohesisht, ka vetine e minimizimit te zhurmave te jahsteme gjate kohes qe ju bisedoni

Me 4 gjuhe te ndryshme anglisht, kineze, frenge dhe spanjolle

180 ore standby, 6 ore kohe bisede dhe 5 ore muzike me nje karikim te vetem

Buton per volumin ngritjen/uljen dhe  ndezjen fikjen

Marka Joyroom
Kapaciteti i Baterise 100mAh
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Joyroom, Kufje Bluetooth Y102

Kufje profesionale e markes Youroom modeli Y102

Per te gjithe ato qe pjesen me te madhe te punes e kane me telefonin

Nje dizenjo fantastike nga materiali dhe ngjyrat

Suporton dy pajisje njekohesisht, ka vetine e minimizimit te zhurmave te jahsteme gjate kohes qe ju bisedoni

Me 4 gjuhe te ndryshme anglisht, kineze, frenge dhe spanjolle

180 ore standby, 6 ore kohe bisede dhe 5 ore muzike me nje karikim te vetem

Buton per volumin ngritjen/uljen dhe  ndezjen fikjen

Fleta e të dhënave

Marka Joyroom
Kapaciteti i Baterise 100mAh
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë