Kabell Magnetik per Android/Micro USB 1m

16935

1 390 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Kabell Magnetik per Android/Micro USB 1m

Menyra me e bukur dhe praktike per te karikuar telefonin tuaj.
Kabell magnetik per pajisjet Android ose pajisjet e tjera te cilat kane porten e karikimit Micro USB. Ne pamje te pare duket nje kabell i thjeshte, por koka e karikimit mund te hiqet dhe te vendoset direkt ne Telefonin tuaj Android. Mjafton te afroni dy magnetet me njeri tjetrin dhe menjhere fillon karikimi, pa patur nevoje te hiqni dhe vendosni prap karikuesin nga foleja e karikimit te telefonit.

Gjatesia e kabullit 1m
Kompatibel Me Android

Më shumë informacion

Kabell Magnetik per Android/Micro USB 1m

Menyra me e bukur dhe praktike per te karikuar telefonin tuaj.
Kabell magnetik per pajisjet Android ose pajisjet e tjera te cilat kane porten e karikimit Micro USB. Ne pamje te pare duket nje kabell i thjeshte, por koka e karikimit mund te hiqet dhe te vendoset direkt ne Telefonin tuaj Android. Mjafton te afroni dy magnetet me njeri tjetrin dhe menjhere fillon karikimi, pa patur nevoje te hiqni dhe vendosni prap karikuesin nga foleja e karikimit te telefonit.

Fleta e të dhënave

Gjatesia e kabullit 1m
Kompatibel Me Android

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: