Kabell Magnetik per iPhone/iPad 1m

16933

Kabell Magnetik per iPhone/iPad 1m

Menyra me e bukur dhe praktike per te karikuar telefonin tuaj.
Kabell magnetik per iPhone 5/6/7 ose iPad.
Ne pamje te pare duket nje kabell i thjeshte, por koka e karikimit mund te hiqet dhe te vendoset direkt ne iPhonin/iPadin tuaj. Mjafton te afroni dy magnetet me njeri tjetrin dhe menjhere fillon karikimi, pa patur nevoje te hiqni dhe vendosni prap karikuesin nga foleja e karikimit te telefonit.

Gjatesia e kabullit 1m
Kompatibel Me Apple
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kabell Magnetik per iPhone/iPad 1m

Menyra me e bukur dhe praktike per te karikuar telefonin tuaj.
Kabell magnetik per iPhone 5/6/7 ose iPad.
Ne pamje te pare duket nje kabell i thjeshte, por koka e karikimit mund te hiqet dhe te vendoset direkt ne iPhonin/iPadin tuaj. Mjafton te afroni dy magnetet me njeri tjetrin dhe menjhere fillon karikimi, pa patur nevoje te hiqni dhe vendosni prap karikuesin nga foleja e karikimit te telefonit.

Fleta e të dhënave

Gjatesia e kabullit 1m
Kompatibel Me Apple

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: