Karikues i shpejte per Samsung (prize muri + fishe 3m)

CM0096

1 990 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Karikues i shpejte per Samsung (prize muri + fishe 3m)

Karikon me shpejte telefonin per shkak te maperazhit te larte.

Perfekt per udhetime, kur skeni shume kohe te mjatueshme per te karkuar telefonin.

Fisha e gjate 3 metra.

Fuqia 10.6 W