Karikues Wireless + Adaptor per Android Black

Shëno vlerësimin tënd

Karikues Wireless + Adaptor per Android Black

Karikues Wireless + Adaptor per Android Black

  • Garanci ne cilesi

ER0050BK

2 990 Lekë

Nëse do i blinit produktet vecantë do paguanit 3 480 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Karikues Wireless Pad Type Wireless Charger

Mund te karikohet telefoni vetem duke e vendosur mbi platforme.

+

Adaptor Wireless Charger Qi per Android

Ky adaptor eshte per telefonat qe nuk e kane opsioni QI wireless charging

Mjafton ta vendosni fishen e adaptorit ne vendin e karikimit Micro USB, dhe adaptorin ta fshehni ne kapakun ose kellefin e telefonit tuaj, dhe sapo te vendosni celularin tuaj mbi Karikuesin Wireless, ai do te filloi te karikohet.

Input: 5V
Outpout 1000mA
Permasat: 69 x 44 mm

  • Specifikimet
  • Garanci ne cilesi: Garanci ne cilesi
  • Tipi i Karikuesit: Android/Micro USB
  • Lidhja e Kufjes: Fishe USB
  • Tipi i Karikuesit: Wireless, Adaptor

Permbajta e pakos