Karikues Wireless Pad Type Wireless Charger Black

15745

Karikues Wireless Pad Type Wireless Charger

Mund te karikohet telefoni vetem duke e vendosur mbi platforme.

Funksionon vetem per telefonat qe kane opsionin QI wireless charging si Samsung S7 etj

Keto jane telefonat qe kane te integruar sistemin QI dhe karikohen me wireless:

SAMSUNG Galaxy S6/S6 edge
SAMSUNG Galaxy S7/S7 edge
PANASONIC Eluga V P-06D
PANASONIC Eluga X P-02E
PANASONIC Eluga P P-03E
NOKIA Lumia 920
NOKIA Lumia 928
NOKIA Lumia 929
NOKIA Lumia 930
NOKIA Lumia 1020
NOKIA Lumia 1520
MOTOROLA Droid Maxx
MOTOROLA Droid Mini
MOTOROLA Droid Turbo
LG G3
LG Spectrum 2
LG G2
LG G4
LG Lucid 2
LG Lucid 3
HTC 8x
HTC Droid DNA
GOOGLE Nexus 7
GOOGLE Nexus 4
GOOGLE Nexus 5
GOOGLE Nexus 6
FUJITSU ARROWS KISS F-03D
FUJITSU ARROWS KISS F-03E
FUJITSU ARROWS F-09D
FUJITSU ARROWS X F-10D
Kompatibel Karikim Wireless QI
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Karikues Wireless Pad Type Wireless Charger

Mund te karikohet telefoni vetem duke e vendosur mbi platforme.

Funksionon vetem per telefonat qe kane opsionin QI wireless charging si Samsung S7 etj

Keto jane telefonat qe kane te integruar sistemin QI dhe karikohen me wireless:

SAMSUNG Galaxy S6/S6 edge
SAMSUNG Galaxy S7/S7 edge
PANASONIC Eluga V P-06D
PANASONIC Eluga X P-02E
PANASONIC Eluga P P-03E
NOKIA Lumia 920
NOKIA Lumia 928
NOKIA Lumia 929
NOKIA Lumia 930
NOKIA Lumia 1020
NOKIA Lumia 1520
MOTOROLA Droid Maxx
MOTOROLA Droid Mini
MOTOROLA Droid Turbo
LG G3
LG Spectrum 2
LG G2
LG G4
LG Lucid 2
LG Lucid 3
HTC 8x
HTC Droid DNA
GOOGLE Nexus 7
GOOGLE Nexus 4
GOOGLE Nexus 5
GOOGLE Nexus 6
FUJITSU ARROWS KISS F-03D
FUJITSU ARROWS KISS F-03E
FUJITSU ARROWS F-09D
FUJITSU ARROWS X F-10D

Fleta e të dhënave

Kompatibel Karikim Wireless QI

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: