Samsung S6 Edge, Kase Gome dhe Plastike

23910

Kase e gomuar per Samsung Galaxy S6 Edge

Kasa ka ngjyre silver me dizenjo abstrakte me ngjyre te zeze

Mbron telefonin nga reniet ne toke, perplasjet apo gervishtjet

E thjeshte praktike dhe funksionale

Materiali Gome
Modeli i Telefonit Samsung
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kase e gomuar per Samsung Galaxy S6 Edge

Kasa ka ngjyre silver me dizenjo abstrakte me ngjyre te zeze

Mbron telefonin nga reniet ne toke, perplasjet apo gervishtjet

E thjeshte praktike dhe funksionale

Fleta e të dhënave

Materiali Gome
Modeli i Telefonit Samsung

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

25 produkte te tjere ne te njejten kategori: