Nuk eshte e nevojshme te mbani telefonin ne dore per te biseduar, kjo kufje bluetooth ju lehteson jeten e perditshme.Bateri qe zgjat deri ne 3.5 ore kohe bisede dhe deri ne 4 dite standby.

Lidhet njekohesisht me 2 pajisje dhe ju mund t'u pergjigjeni telefonatave nga njera pajisje ose tjetra.

Gjithashtu mund te degjoni muzike. Kompatibel me te gjithe telefonat Bluetooth.

Marka KinVale
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Nuk eshte e nevojshme te mbani telefonin ne dore per te biseduar, kjo kufje bluetooth ju lehteson jeten e perditshme.Bateri qe zgjat deri ne 3.5 ore kohe bisede dhe deri ne 4 dite standby.

Lidhet njekohesisht me 2 pajisje dhe ju mund t'u pergjigjeni telefonatave nga njera pajisje ose tjetra.

Gjithashtu mund te degjoni muzike. Kompatibel me te gjithe telefonat Bluetooth.

Fleta e të dhënave

Marka KinVale
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë