KinVale Kufje Bluetooth + Bateri e Jashtme 8400mAh

17109

Seti 2 ne 1! Kufje Bluetooth + Bateri e Jashtme.
Kufjen mund ta kakrikoni nepermjet baterise se jashtme kudo qe shkoni, gjithashtu nepermjet baterise mund te karikonitelefonin tuaj apo cdo pajisje tjeter qe karikohet nepermjet portes USB.
Ideal per ata qe jane ne udhetim gjithe kohes.

Marka KinVale
Kapaciteti (mAh) 8400 mAh
Permasat (cm) Kufja: 5.5 x 1.5 x 0.8 Bateria: 10 x 7 x 2.2
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Seti 2 ne 1! Kufje Bluetooth + Bateri e Jashtme.
Kufjen mund ta kakrikoni nepermjet baterise se jashtme kudo qe shkoni, gjithashtu nepermjet baterise mund te karikonitelefonin tuaj apo cdo pajisje tjeter qe karikohet nepermjet portes USB.
Ideal per ata qe jane ne udhetim gjithe kohes.

Fleta e të dhënave

Marka KinVale
Kapaciteti (mAh) 8400 mAh
Permasat (cm) Kufja: 5.5 x 1.5 x 0.8 Bateria: 10 x 7 x 2.2

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

<