Konvertues karikimi nga iphone4 ne iPhone 5, 6

CM0084

490 Lekë

690 Lekë

-200 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Konvertues karikimi nga iphone4 ne iPhone 5, 6 

Konverton karikuesin nga iPhone 4 ne iPhone 5 ose 6

Ngjyre e bardhe.