Kufje Bluetooth Omega R400 Mono

Shëno vlerësimin tënd

Kufje Bluetooth Omega R400 Mono

Kufje Bluetooth Omega R400 Mono

  • 1 vit garanci

1 490 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Kufje Bluetooth Omega R400 Mono 

Kufje bluetooth 3.0

Qartesi maksimale ne degjim dhe ze.

Stand by 110 ore 

E qendrueshme 4 ore bisede

Shume e rehatshme dhe pershtatet me veshin lehtesisht duke e bere te padukshme kapesen plastike.

Punon me telefona Bluetooth® 

Ngjyra e kuqe ose e bardhe.

  • Specifikimet
  • Marka: Omega
  • Garancia: 1 vit
  • Me sa pajisje lidhet: Me 1 Telefon/Tablet

Pershtatja e produktit

Pasi ta ruani produktin e pershtatur, kujtohuni ta shtoni ne shporten tuaj.

loader

* fusha te detyrueshme