Kufje Bluetooth Plantronics Explorer 110

20553

Plantronics

Kufje Bluetooth Plantronics Explorer 110

Dizajn elegant dhe minimalist. Kjo kufje ju liron duart nga telefoni dhe mund t'u pergjigjeni telefonatave pa e prekur kufjen fare, vetem nepermjet komandave zanore. Kufja ju njofton kur keni nje mesazh apo telefonate te re, nivelin e baterise se kufjes dhe gjithashtu ne pakteim do te gjeni nje mbajtese per kufjen e cila vendoset ne makine.

Eksperience e re e te folurit ne telefon

Pse te kufizoni veten tuaj duke mbjatur ne dore Telefonin ose Tabletin? Kufja ju mundeson qe t'i lidhni te dyja pajisjet njekohesisht dhe te telefonin nga njeri pajisje ose tjetra.

Dita ju kalon duke udhetuar me makine?

Kjo kufje ju lejon te keni kontroll te timonit me te dyja duart gjate telefonatave dhe fale aksesorit mbajtes i cili venoset ne makine, kufja Explorer 110 do te kete gjithmone vendin e saj ne makinen tuaj.

- Lidhet dhe kontrollon 2 pajisje njekohesisht (Telefon ose Tablet)
- Nepermjet Kufjes i pergjigjeni telefonatave, kontrolloni muziken dhe videot e telefonit.
- Komanda zanore ne tre gjuhe te ndryshme: Anglisht, Spanjisht dhe Ferngjisht

- Mund te flisni deri ne 7 ore rresht vetem me 1 karikim baterie
- Nese nuk e perdorni per te telefonuar, kufja "bie ne gjume" dhe bateria mund te zgjase deri ne 6 muaj pa u perdorur.

Audio HD. Minimizon zhurmat e ambientit ne menyre qe te degjoni paster dhe te foksuoheni tek telefonata

Marka Plantronics
Garancia 1 vit
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kufje Bluetooth Plantronics Explorer 110

Dizajn elegant dhe minimalist. Kjo kufje ju liron duart nga telefoni dhe mund t'u pergjigjeni telefonatave pa e prekur kufjen fare, vetem nepermjet komandave zanore. Kufja ju njofton kur keni nje mesazh apo telefonate te re, nivelin e baterise se kufjes dhe gjithashtu ne pakteim do te gjeni nje mbajtese per kufjen e cila vendoset ne makine.

Eksperience e re e te folurit ne telefon

Pse te kufizoni veten tuaj duke mbjatur ne dore Telefonin ose Tabletin? Kufja ju mundeson qe t'i lidhni te dyja pajisjet njekohesisht dhe te telefonin nga njeri pajisje ose tjetra.

Dita ju kalon duke udhetuar me makine?

Kjo kufje ju lejon te keni kontroll te timonit me te dyja duart gjate telefonatave dhe fale aksesorit mbajtes i cili venoset ne makine, kufja Explorer 110 do te kete gjithmone vendin e saj ne makinen tuaj.

- Lidhet dhe kontrollon 2 pajisje njekohesisht (Telefon ose Tablet)
- Nepermjet Kufjes i pergjigjeni telefonatave, kontrolloni muziken dhe videot e telefonit.
- Komanda zanore ne tre gjuhe te ndryshme: Anglisht, Spanjisht dhe Ferngjisht

- Mund te flisni deri ne 7 ore rresht vetem me 1 karikim baterie
- Nese nuk e perdorni per te telefonuar, kufja "bie ne gjume" dhe bateria mund te zgjase deri ne 6 muaj pa u perdorur.

Audio HD. Minimizon zhurmat e ambientit ne menyre qe te degjoni paster dhe te foksuoheni tek telefonata

Fleta e të dhënave

Marka Plantronics
Garancia 1 vit
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: