Kufje Bluetooth Plantronics Explorer 50

11011

Plantronics

Shijoni telefonatat dhe degjoni muziken ose drejtimet e GPS-it pa patur nevoje te mbani telefonin tuaj ne dore apo te bezdiseni nga kufjet e zakonshme me fishe. Kufja e lehte Plantronics Explorer 50® Bluetooth® eshte e rehatshme dhe shume e thjeshte per t'u vene ne pune. Mund te lidhet me 2 telefona njekohesisht Madje ju tregon edhe kur ka ardhur momenti qe te vihet ne karikim.

Lidhet lehtesisht me telefonat Bluetooth®.
Dizajn i cili krijon rehati dhe pershtatet bukur ne vesh.
Teknologji qe redukton zhurmat.
Degjo muzike, drejtimet e GPS-it, e te tjera.
Lidhet me 2 telefona njekohesisht dhe i pergjigjet thirrjeve nga njeri ose tjetri.
Alarm qe tregon se kur ka ardhur momenti per karikim dhe kur shkeputet lidhja.
Mund te flitet deri 11 ore vetem me 1 karikim baterie.

Marka Plantronics
Garancia 1 vit
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Shijoni telefonatat dhe degjoni muziken ose drejtimet e GPS-it pa patur nevoje te mbani telefonin tuaj ne dore apo te bezdiseni nga kufjet e zakonshme me fishe. Kufja e lehte Plantronics Explorer 50® Bluetooth® eshte e rehatshme dhe shume e thjeshte per t'u vene ne pune. Mund te lidhet me 2 telefona njekohesisht Madje ju tregon edhe kur ka ardhur momenti qe te vihet ne karikim.

Lidhet lehtesisht me telefonat Bluetooth®.
Dizajn i cili krijon rehati dhe pershtatet bukur ne vesh.
Teknologji qe redukton zhurmat.
Degjo muzike, drejtimet e GPS-it, e te tjera.
Lidhet me 2 telefona njekohesisht dhe i pergjigjet thirrjeve nga njeri ose tjetri.
Alarm qe tregon se kur ka ardhur momenti per karikim dhe kur shkeputet lidhja.
Mund te flitet deri 11 ore vetem me 1 karikim baterie.

Fleta e të dhënave

Marka Plantronics
Garancia 1 vit
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: