Kufje Plantronics Bluetooth M1100/R

- Kufje me Bluetooth qe funkisonojne deri ne 9m larg telefonit tuaj.

- Me keto kufje ju lejoni zerin te bej tere punen. Mendojini keto si nje asistent tuajin pasi perdorin teknologjine VocalystTM.

- Kur ju deshironi te beni dicka dhe duart deshironi t'i keni te lira, ju therrisni Vocalyst duke perdorur komandat zanore.

- Ju mund t'ju pergjigjeni dhe te lexoni e-mailet,te lexoni SMS-t, te regjistroni lajmerimet,madje edhe te update-oni statusin e Facebook, vetem nepermjet komandave te zerit.

- Ju mund ta personalizoni Vocalyst, sipas nevojave tuaja, madje ta beni te perdoret edhe ne gjuhen qe ju deshironi te perdorni.

- Bateria i mban 4 ore dhe karikohet nepermjet nje Micro USB.

- Pesha 9 gram.

- Mikrofonin e ka te tipit Triple-Mic.

- Mikrofoni eshte i tille qe anullon zhurmat.

- Plantronics eshte kompania me e mire ne bote per kufjet vjen eskluzivisht ne Dyqan Taxi.

- Produkt origjinal

Marka Plantronics
Garancia 1 vit
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kufje Plantronics Bluetooth M1100/R

- Kufje me Bluetooth qe funkisonojne deri ne 9m larg telefonit tuaj.

- Me keto kufje ju lejoni zerin te bej tere punen. Mendojini keto si nje asistent tuajin pasi perdorin teknologjine VocalystTM.

- Kur ju deshironi te beni dicka dhe duart deshironi t'i keni te lira, ju therrisni Vocalyst duke perdorur komandat zanore.

- Ju mund t'ju pergjigjeni dhe te lexoni e-mailet,te lexoni SMS-t, te regjistroni lajmerimet,madje edhe te update-oni statusin e Facebook, vetem nepermjet komandave te zerit.

- Ju mund ta personalizoni Vocalyst, sipas nevojave tuaja, madje ta beni te perdoret edhe ne gjuhen qe ju deshironi te perdorni.

- Bateria i mban 4 ore dhe karikohet nepermjet nje Micro USB.

- Pesha 9 gram.

- Mikrofonin e ka te tipit Triple-Mic.

- Mikrofoni eshte i tille qe anullon zhurmat.

- Plantronics eshte kompania me e mire ne bote per kufjet vjen eskluzivisht ne Dyqan Taxi.

- Produkt origjinal

Fleta e të dhënave

Marka Plantronics
Garancia 1 vit
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë