Kufje Bluetooth Plantronics Vodafone M25

4980

Plantronics

Kufje Plantronics Vodafone me bluetooth M25

- Kufje Plantronics me bluetooth per telefonin tuaj

- Ngisni makinen i sigurt, i qete dhe larg problemeve me policet

- Mund te lidhen 2 telefona njeheresh me kete bluetooth

- Mund te flisni mbi 11 ore me nje karikim te vetem te kesaj kufjeje

- 16 dite stand by, pra ju mund te perdorni kete kufje edhe mbas 10 ditesh nese e keni lene ndezur ne shtepine tuaj

- Mund te degjoni Muzike, video apo gjithcka tjeter pa humbur asnje bisede

- Lidhet automatikisht me telefonat tuaj sa here afroheni tek zona e tij, kufja ju lajmeron per kete lidhje

- Kur humbet lidhja me nje nga telefonat Kufja ju lajmeron. 

- Eshte shume e lehte, peshon vetem 8 gram

- Vendoset ne vesh shume thjeshte, nuk ka nevoje ta shtypni fort ne vesh apo ta mbani me dore shume praktik. 

- Ka teknologjine e heqjes se zhurmave te eres dhe te jashtme

- Ka tinguj te lehte qeju informojne per nivelin e baterise, lidhjen bluetooth etj,kur ndizet ju njofton se sa ore bateri ju kane ngelur dhe me cilat telefona jeni lidhur

- Ka nje teknologji per te ruajtur baterine sa me gjate

- Design ergonomik per perdorim komfort gjate gjithe dites

- I pershtatet shume mire veshit tuaj

- Plantronics eshte kompania me e mire ne bote dhe ju ofron siguri dhe garanci per produktet qe ajo tregeton

Marka Plantronics
Garancia 1 vit
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kufje Plantronics Vodafone me bluetooth M25

- Kufje Plantronics me bluetooth per telefonin tuaj

- Ngisni makinen i sigurt, i qete dhe larg problemeve me policet

- Mund te lidhen 2 telefona njeheresh me kete bluetooth

- Mund te flisni mbi 11 ore me nje karikim te vetem te kesaj kufjeje

- 16 dite stand by, pra ju mund te perdorni kete kufje edhe mbas 10 ditesh nese e keni lene ndezur ne shtepine tuaj

- Mund te degjoni Muzike, video apo gjithcka tjeter pa humbur asnje bisede

- Lidhet automatikisht me telefonat tuaj sa here afroheni tek zona e tij, kufja ju lajmeron per kete lidhje

- Kur humbet lidhja me nje nga telefonat Kufja ju lajmeron. 

- Eshte shume e lehte, peshon vetem 8 gram

- Vendoset ne vesh shume thjeshte, nuk ka nevoje ta shtypni fort ne vesh apo ta mbani me dore shume praktik. 

- Ka teknologjine e heqjes se zhurmave te eres dhe te jashtme

- Ka tinguj te lehte qeju informojne per nivelin e baterise, lidhjen bluetooth etj,kur ndizet ju njofton se sa ore bateri ju kane ngelur dhe me cilat telefona jeni lidhur

- Ka nje teknologji per te ruajtur baterine sa me gjate

- Design ergonomik per perdorim komfort gjate gjithe dites

- I pershtatet shume mire veshit tuaj

- Plantronics eshte kompania me e mire ne bote dhe ju ofron siguri dhe garanci per produktet qe ajo tregeton

Fleta e të dhënave

Marka Plantronics
Garancia 1 vit
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: