Kufje Bluetooth Plantronics Voyager Legend

9807

Plantronics

Plantronics Voyager Legend ploteson kerkesat e perdorueseve profesionist te telefonit si kurre me pare. Me lidhje ne PC, smartphone ose tablet, nepermjet sensoreve, audios perfekte, kontrolllit te zerit dhe paijisje karikimi te avancuara, Voyager Legend eshte i vetmi sistem kufjesh qe ju duhet per telefonin tuaj.

  • Kufje Bluetooth 4.0: Garantim ne cilesi nga Plantronics, audio e permisresuar dhe qartesi zeri maksimale permes teknologjise Bluetooth 4.0.
  • Teknologji Smart Sensor: I pergjigjet telefonatave automatikisht thjesht duke vendosur kufjen ne veshin tuaj ose kalon audion ne telefonin tuaj sapo te hiqni kufjen.
  • Njohja e zerit: Mund t'i pergjigjeni nje telefonate pa patur nevoje per butona, thjesht duke thene "Answer" pergjigjeni, dhe duke thene "Ignore" mund te lini telefonaten ne pritje.
  • Teknologji per zhdukjen e zhurmave: Teknologjia me mikrofone te trefishte, anullon cdo zhurme dhe eren ne sfond dhe mund te beje ndarjen e zerit tuaj me zhurmat e sfondit.
  • Rezistent ndaj ujit: Taknologjia P2i nano-coating mbron kufjen Voyager Legend nga shiu, djersa, apo derdhjet e kafes, pra mundeson perdorimin e saj ne zyre dhe jashte saj, ne palester apo gjate konsumimit te nje pije.

Paketimi permban kufjen bluetooth, kabull USB, karikues, eartip silikon.

Degjoni disa shembuj qartesise se zerit te Voyager Legend:

Ne aeroport:

Kur ka erë:
Times Square:
Marka Plantronics
Garancia 1 vit
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Plantronics Voyager Legend ploteson kerkesat e perdorueseve profesionist te telefonit si kurre me pare. Me lidhje ne PC, smartphone ose tablet, nepermjet sensoreve, audios perfekte, kontrolllit te zerit dhe paijisje karikimi te avancuara, Voyager Legend eshte i vetmi sistem kufjesh qe ju duhet per telefonin tuaj.

  • Kufje Bluetooth 4.0: Garantim ne cilesi nga Plantronics, audio e permisresuar dhe qartesi zeri maksimale permes teknologjise Bluetooth 4.0.
  • Teknologji Smart Sensor: I pergjigjet telefonatave automatikisht thjesht duke vendosur kufjen ne veshin tuaj ose kalon audion ne telefonin tuaj sapo te hiqni kufjen.
  • Njohja e zerit: Mund t'i pergjigjeni nje telefonate pa patur nevoje per butona, thjesht duke thene "Answer" pergjigjeni, dhe duke thene "Ignore" mund te lini telefonaten ne pritje.
  • Teknologji per zhdukjen e zhurmave: Teknologjia me mikrofone te trefishte, anullon cdo zhurme dhe eren ne sfond dhe mund te beje ndarjen e zerit tuaj me zhurmat e sfondit.
  • Rezistent ndaj ujit: Taknologjia P2i nano-coating mbron kufjen Voyager Legend nga shiu, djersa, apo derdhjet e kafes, pra mundeson perdorimin e saj ne zyre dhe jashte saj, ne palester apo gjate konsumimit te nje pije.

Paketimi permban kufjen bluetooth, kabull USB, karikues, eartip silikon.

Degjoni disa shembuj qartesise se zerit te Voyager Legend:

Ne aeroport:

Kur ka erë:
Times Square:

Fleta e të dhënave

Marka Plantronics
Garancia 1 vit
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: